Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Blog

Ekoloska-sredstva-za-ciscenje-buducnost-ciscenja
23.02.2021.
Ovo je česta pretpostavka kada se govori o eko sredstvima za čišćenje. Ljudi uglavnom misle da što agresivniji sastojci i jača hemijska jedinjenja znače efikasnije čišćenje, naročito kada je reč o održavanju higijene na profesionalnom nivou. Manja efikasnost eko sredstava je potpuna zabluda.
Suvo-ciscenje-povrsina-Sve-sto-treba-da-znate
08.02.2021.
Suvo čišćenje površina je jedan od nezaobilaznih procesa kada govorimo o održavanju higijene prostora na visokom nivou. Bilo da se radi o kafiću, restoranu, hotelu, poslovnom prostoru, toaletima ili motornim vozilima, suvo čišćenje površina je uvek prvi korak kada počinjemo sa spremanjem.
5-Saveta-za-Odrzavanje-Higijene-u-Kaficu
08.02.2021.
Higijena je uvek na prvom mestu kada se radi o bilo kakvom tipu ugostiteljskih objekata. Održavanje higijene kafića, počevši od samog prostora, preko bašti, mašina i lične higijene zaposlenih, dodatno je dobila na važnosti u današnje vreme kada smo suočeni sa virusom Covid19. Zbog takve situacije, besprekoran nivo čistoće svakog kafića postao je neophodan uslov za rad. 
Higijenski-ciste-povrsine-kako
27.12.2020.
Higijenski čiste površine su preduslov za sprečavanje unakrsne kontaminaciju površina i prostorija. Primenom praktičnih saveta možete lako postići visoki nivo higijene u vašem objektu.
Prednosti-profesionalnih-industrijskih-otiraca-protiv-zamora
22.12.2020.
Profesionalni, industrijski gumeni otirači mogu sprečiti nastanak bolova u zglobovima, nogama i leđima. Studija Univerziteta Loughboreugh  potvrđuje da gumeni otirači odnosno prostirke protiv zamora mogu imati značajan, blagotvoran uticaj na zdravlje radnika koji moraju stajati duži vremenski period.
reporuke-za-Odrzavanje-Higijene-u-Ugostiteljstvu-za-Vreme-Pandemije-Covid-19
02.10.2020.
Preporuke predostrožnosti se preduzimaju kako bi zdravlje osoblja i gostiju u objektu sačuvalo i kako bi se gostima osigurao nesmetan boravak u ugostiteljskom objektu.
Masinsko-ciscenje-tvrdih-podnih-obloga
15.09.2020.
Unapredite nivo čistoće pomoću inovativnih i moćnih mašina za čišćenje podova! Pomoću praktičnih mašina za čišćenje tvrdih podnih obloga na baterije poslovi čišćenja podova obavljaju se efikasnije, za kraći period nego što je slučaj sa ručnim brisanjem podova.
Pravila-u-pripremi-hrane-u-ugostiteljstvu
10.09.2020.
Potrebno je sagledati sve realne opasnosti i preispitati koje su to mere koje su optimalne kako bi se eliminisali svi opasnosti u HoReCa sektoru i prehrambenoj industriji.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT