Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Veleprodaja i online maloprodaja profesionalne opreme i sredstava za održavanje higijene, mašina i automata za čišćenje i usisavanje podnih obloga

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova, koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede, u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri, posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor profesionalne manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme, kolica za čišćenje podova, potrošnog materijala, hemijskih sredstava, veliki izbor mašina i usisivača, a takođe nudimo profesionalna sredstava za dezinfekciju površina i ruku.

Nudimo vrhunski kvalitet proizvoda za profesionalno čišćenje po pristupačnim cenama, što predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta. 

Dugogodišnjim radom i iskustvom stvorili smo gotova rešenja i naša oprema za čišćenje našla je primenu u poslovnim objektima, kancelarijama, hotelima, bolnicama, ambulantama, školama, industrijskim i proizvodnim objektima, magacinima i drugim objektima. Tu smo da Vam preporučimo najbolje rešenje za Vaš objekat – na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva.

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT