Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Masinsko-ciscenje-tvrdih-podnih-obloga

Mašinsko Čišćenje Tvrdih Podnih Obloga

Unapredite nivo čistoće pomoću inovativnih i moćnih mašina za čišćenje podova!

Pomoću praktičnih mašina za čišćenje tvrdih podnih obloga na baterije poslovi čišćenja podova obavljaju se efikasnije, za kraći period nego što je slučaj sa ručnim brisanjem podova.

masinsko-ciscenje-podova

Na tržištu postoje specijalne mašine za pranje tvrdih podnih obloga koje zahvaljujući svojim dimenzijama lako mogu očistiti i uže prostorije.  Rukovanje mašinama je jednostavno, rade tiho a zajedno sa efikasnim usisavanjem vode osiguraju lako čišćenje čak i tokom radnog vremena objekta.

pranje-podova-cetkarom

Mašine za čišćenje tvrdih podnih obloga su idealan izbor za čišćenje prodavnica, kancelarija škola, kuhinja, hotela, domova za stara lica, supermarketa i fitnes centara.

Pomoću mašina postiže se ušteda u vremenu i u potrošnji sredstava za čišćenje.  Mašina za čišćenje u proseku može da očisti od 1200 – 1600 m2 za sat vremena rada, što je značajna ušteda u koliko uzmemo u obzir da je za ručno čišćenje sličnih površina potrebno mnogo više vremena, a rezultat mašinskog pranja podova jeste vrhunska čistoća i bezbedno korišćenje podova neposredno posle čišćenja, zahvaljujući brzog sušenja.

profesionalna-masina-za-ciscenje

Pogledajte šta Vam je sve potrebno od profesionalne opreme i sredstava za svakodnevno čišćenje površina u industrijskim objektima:

čišćenje površina u industriji

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT