Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

8-Najboljih-Otiraca-za-Vasu-Firmu

8 Najboljih Otirača za Vašu Firmu

Iako se otirač nekima na prvi pogled i ne čini toliko bitnim za održavanje celokupne higijene nekog prostora, njegova uloga je itekako važna, naročito kada se radi o firmama gde svakodnevno boravi veliki broj ljudi. Koliko god pazili, često se dešava da na obući unesemo prljavštinu koja je neizbežna pri svakom izlasku.

S obzirom da govorimo o poslovnim prostorima, to znači da će veliki broj zaposlenih, kao i posetilaca, ući u objekat. To takođe znači i veliku količinu unete prljavštine koja se dalje raznosi. Otirači su posebno značajni u danima kada su napolju padavine poput kiše i snega, te je neizbežno da će na obući ostati vlaga i tečnost.

Tada na scenu stupaju naši otirači koji će pokupiti najveći deo sadržaja sa obuće odmah po ulasku Vaših zaposlenih i ostalih gostiju u toku dana. Visoka efikasnost u skupljanju i zadržavanju vlage i prljavštine je ono što možemo garantovati.

Naši otirači Vam mogu pomoći ne samo da imate manje posla sa čišćenjem, već njihov specifičan dizajn  može doprineti i na celokupnu dekoraciju Vašeg prostora i imidžu firme. U daljem tekstu objasnićemo kako sa praktičnim proizvodom, kao što je otirač, možete objediniti i higijenu prostora i vizuelni utisak Vaše firme

Dakle, iz naše ponude izdvajamo 8 najboljih otirača za Vašu firmu:

otirac-u-boji-za-ulaze-u-poslovne-prostorije

Ovaj model otirača posebno je popularan kod vlasnika većih firmi i dostupan je u čak 11 boja. Tako možete prilagoditi boju otirača sa bojama Vaše firme, što će doprineti usklađenosti prostora i poboljšati prvi utisak posetilaca. Otirač je dostupan u dimenzijama 60 x 85, 85 x 120, 85 x 150 i 85 x 300 cm.

Profesionalni otirač za ulaze u boji je veoma izdržljiv i ima veliki kapacitet za skupljanje prljavštine i vlage. Na taj način se količina unete nečistoće značajno smanjuje već na ulazu što olakšava čišćenje čitavog prostora. Idealan je izbor za svaku firmu, s obzirom da je prilagođen za mesta sa visokom frekvencijom ljudi.

Ovakav profesionalni otirač za ulaze dostupan je u dimenzijama 85 x 120, 85 x 150 i 115 x 180 cm, te je pogodan i za firme sa širim ulazima. Tamno siva boja je pravi izbor ukoliko želite da Vaša firma odaje utisak profesionalizma i ozbiljnosti već na samom ulazu. Takođe, sa ovom bojom ćete biti sigurni da će se uklopiti u svaki enterijer.

otirac-ispred-lifta

Kada je reč o efikasnosti ovog modela otirača, on je veoma izdržljiv sa visokim kapacitetom zadržavanja vlage i prljavštine. Značajno doprinosi održavanju higijene prostora i olakšava čitav proces. Kao i prethodono opisani model, profesionalni otirač idealan je za firme sa visokom frekvencijom ljudi. Otirač je takođe i otporan na klizanje, te i na taj način doprinosi bezbednosti zaposlenih i gostiju.

Nešto drugačiji model otirača koji ima dvostruku ulogu – doprinosi higijeni prostora, međutim, ima naglašenu dekorativnu i reklamnu svrhu. Radi se o modelu otirača koji se postavlja unutar prostorija firme i možete sami birati njegov dizajn. To znači da se na otiraču može nalaziti logotip Vaše firme, pozitivne poruke kolegama i posetiocima ili bilo šta drugo. Na taj način, ovaj otirač doprinosi imidžu firme i dodatno unapređuje vizuelni efekat prostora.

otirac-sa-logom-za-prodavnice-i-zgrade

Detalji u dizajnu ne utiču na kvalitet i glavnu namenu otirača. Ovaj model je takođe vrlo efikasan u zadržavanju prljavštine i vlage. Takođe, otirač ima antikliznu površinu a sama podloga otirača napravljena je od 100% gume. Model je dostupan u standardnim dimenzijama, ali dostupna je i mogućnost individualnog naručivanja dimenzija prema potrebama Vašeg prostora.

brendirani-otirac-za-hotele

Sledeći u ponudi modela sa naglašenom dekorativnom namenom jeste unutrašnji otirač sa logotipom. Od prethodnog Light modela razlikuje se po izgledu, što možete pogledati na našem sajtu. Ovaj model otirača takođe se postavlja u unutrašnjim prostorijama firme i doprinosi individualnom izgledu Vaših poslovnih prostora. Ništa manje efikasan bez obzira na detaljan dizajn, ovaj otirač ima još jaču moć upijanja nečistoća i vlage.

Savremena tehnologija koja se koristi u izradi naših otirača daje Vam mogućnost korišćenja do 20 boja po jednom otiraču, a možete birati iz palete od čak 44 dostupne boje. Ukoliko se odlučite da logotip Vaše firme bude na otiraču, budite sigurni da će štampa biti izuzetnog kvaliteta. Otirač ima antikliznu površinu, podloga je napravljena od 100% gume i može se izraditi u bilo kojim dimenzijama po želji.

U protekloj godini susreli smo se sa posebnim izazovom, virusom Covid19. Kao što je svima poznato, higijena prostora i adekvatna dezinfekcija preuzeli su primat u svim sferama naših života. Svaka firma u obavezi je da održava visok nivo higijene u svojim prostorijama jer na taj način direktno utiče na bezbednost svih zaposlenih, kao i gostiju. Zbog ovakve situacije, dezinfekcioni otirači znatno su dobili na značaju.

otirac-za-prikupljanje-vlage

Ovaj model otirača ima dvostruku funkciju – vlažni delovi otirača služe za dezinfekciju i sprečavanja unošenja bilo kakvog oblika kontaminacije u prostor, dok suvi deo ima ulogu da osuši obuću i tako eliminiše raznošenje vlage i prljavštine po prostoru. Delovi za dezinfekciju i sušenje spajaju se prema jednostavnom puzzle sistemu, te je moguće spojiti nekoliko jedinica za sušenje da bi se dobila duža suva zona. Dezinfekcioni otirač je posebno važan za firme sa visokom frekvencijom ljudi. Dostupan je u dimenzijama 91 x 105 i 91 x 152 cm.

Još jedan od modela koji je posebno dobio na značaju u protekloj 2020. godini je upravo samolepljivi antibakterijski otirač. Ovaj otirač dostupan je u dimenzijama 45 x 90 cm, 60 x 90 cm i 45 x 115 cmSastoji se iz 30 slojeva zaštite te doprinosi čistoći celokupnog prostora s obzirom da je uz to i antibakterijski.

antibakterijski-samolepljivi-otirac

Naziva se i “suva dezo barijera” jer značajno umanjuje kontaminaciju stopala i obuće bez ikakvih dezinfekcionih tečnosti. Svaki sloj ovog otirača koristi se jedan dan, s obzirom da ne sadrži vlažni dezinfekcioni deo. Slojevi otirača numerisani su brojevima od 1 do 30 (za svaki dan u mesecu) što olakšava upotrebu i redovnu zamenu slojeva koja je neophodna. Posebno je pogodan jer se može koristiti i u prostorijama sa podnim grejanjem.

Sledeći model sa rastućom popularnošću jeste otirač koji nazivamo dezo barijera. Sa akcentom na dezinfekciju obuće, ovaj otirač je sačinjen od gumenog antikliznog materijala.

dezo-barijera

Idealan je za ulaze u firme gde odmah eliminiše dalju kontaminaciju prostora. Sastoji se i od hiljade fleksibilnih vlakana koje efikasno čiste čestice sa obuće tako što se pod pritiskom savijaju, te se đon potapa u dezinfekciono sredstvo. Na taj način ovaj model otirača utiče na održavanje visokog nivoa higijene Vaše firme.

Ova dezo barijera je posebno pogodna, jer sa donje strane ima lepljive kapice koje sprečavaju njeno pomeranje. Izrađuje se u dimenzijama koje odgovaraju većini klasičnih ulaza.

I poslednji na našoj listi najboljih otirača za firme, ali ne i najmanje važan jeste Kleen komfort safety otirač. Ovaj model otrača spada u našu najnoviju ponudu, namenjen je industrijskim firmama i specifičan je iz više razloga. Najpre, ovaj profesionalni ergonomski reljefni otirač je veoma izdržljiv gumeni otirač koji ima više namena.

bezbednosni-atiklizni-otiraci-za-proizvodnju

Osim što sprečava klizanje, oborene ivice ovog otirača sprečavaju saplitanje. Takođe, žuta boja koja se nalazi na obodima povećava njihovu vidljivost i na taj način povećava opreznost zaposlenih. Penasta struktura ovog jedinstvenog otirača doprinosi olakšanju zaposlenih prilikom dugog stajanja za mašinama jer otklanja pritisak sa zglobova i mišića. Kleen komfort safety otirač dostupan je u dimenzijama 60 x 85, 85 x 150 i 85 x 285.

Naš savet

Kao što vidite, namena otirača može biti višestruka. U izazovnim vremenima današnjice kada se ceo svet bori sa nepredvidivim virusom, visok nivo higijene je postao neophodan uslov za rad u zatvorenim prostorima. Stoga, otirači su postali jedan od glavnih saveznika u redovnoj dezinfekciji prostora sa visokom frekvencijom ljudi.

Bilo da tražite otirač koji će poboljšati higijenu Vaše firme ili onaj koji će doprineti imidžu i marketingu Vašeg poslovanja, među našim modelima možete naći baš onaj koji odgovara Vašim potrebama. Imajte na umu da, bez obzira koji model otirača odaberete, njihov kvalitet i visoka efikasnost biće zagarantovani

U današnjem poslovanju veoma je važan i vizuelni momenat, te preporučujemo da iskoristite mogućnost individualnog dizajniranja. Ipak je otirač jedna od predmeta koji će svaki od Vaših saradnika neizbežno videti.

Pogledajte video i uverite se u bezbednost koju profesionalni otirači sa gumenom podlogom pružaju u odnosu na PVC otirače.

Kod nas, lep dizajn ne znači manju higijensku moć otirača! Među modelima koje nudimo spojite lepo i korisno i budite sigurni da će higijena Vašeg poslovnog prostora biti na zavidnom nivou. Detaljnije opise svih otirača pogledajte u našoj listi proizvoda.

U koliko Vam se dopao ovaj vodič za izbor najboljih otirača za Vašu firmu, pročitajte naš tekst kako izabrati najbolji otirač za kuću ili stan.

U koliko redovno održavate higijenu kancelarijskog prostora, pogledajte proizvode koje Vam preporučujemo za svakodnevno čišćenje kancelarije:

čišćenje kancelarije

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT