Sve što treba da znate o čišćenju površina od nerđajućeg čelika
Pročitajte naš vodič za izbor optimalnog načina čišćenja različitih podnih obloga!
Saveti za efikasno održavanje higijene u ugostiteljstvu
Saveti za bezbednu dezinfekciju površina za vreme pandemije Covid-19
Poboljšajte brigu o zdravlju zaposenih i smanjite odsustvo radnika zbog bolovanja prouzrokovano bolovima u leđima i nogama
Postoje posebno osetljiva okruženja u kojima je svakodnevno profesionalno održavanje higijene presudan faktor za sprečavanje širenje virusa.
Preporuke za održavanje higijene za vreme pandemije Covid-19 u cilju očuvanja zdravlja osoblja i gostiju u ugostiteljskim objektima.
Pomoću praktičnih mašina za čišćenje tvrdih podnih obloga na baterije poslovi čišćenja podova obavljaju se efikasnije, za kraći period nego što je slučaj sa ručnim brisanjem podova.
Veoma je važno da se u pripremi hrane sagleda proces od ulaza hrane preko same pripreme sve do serviranja hrane.