Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Novosti

Ček lista za upravnike zgrada
01.04.2024.
Ček Lista Čišćenja Kafića - Besplatan Materijal za Štampanje
06.05.2023.
Upotrebom ček liste izbegavaju se nesporazumi oko poslova čišćenja, a ostaje dokument za ceo mesec koji potvrđuje da su zadaci izvršeni.
Ček Lista Čišćenja Kancelarije - Besplatan Materijal za Štampanje
02.04.2023.
Upotrebom ček liste izbegavaju se nesporazumi oko poslova čišćenja, a ostaje dokument za ceo mesec koji potvrđuje da su zadaci izvršeni.
Rešite Promlem Zapušenih Cevi!
21.02.2023.
Inovativna linija papirne konfekcije, Aquastream nudi rešenje za cevi koje se lako zapuše.  Ubrusi i toaletni papiri se rastvaraju u vodi za samo 7 sekundi.  
Rešenje za čišćenje rashladih komora
11.06.2022.
Odmrzavanje celog rashladnog sistema u hladnjači i premeštanje zamrznute robe u drugu prostoriju zahteva visoke troškove i dosta vremena.  Ipak, higijena rashladnih komora se mora održavati isto kao druge prostorije u prehrambenoj industriji ili skladištenju hrane.  U ovim specijalnim prostorijama nije moguće koristiti obično sredstvo za čišćenje, sunđer, vodu, vlažnu krpu za održavanje higijene zbog niskih temperatura. 
Ček Lista Čišćenja Sanitarnog Čvora - Besplatan Materijal za Štampanje
06.05.2022.
Upotrebom ček liste izbegavaju se nesporazumi oko poslova čišćenja, a ostaje dokument za ceo mesec koji potvrđuje da su zadaci izvršeni.
Novi Show Room na Novom Beogradu
13.12.2021.
Posetite naš novi Show Room i upoznajte najmoderniju opremu i vrhunska sredstva koja će Vam pomoći da održavanje higijene obavljate na profesionalan način, lako i efikasno.  Otkrijte najmoderniju tehnologiju mašinskog i ručnog čišćenja tvrdih podnih obloga, sisteme za pranje staklenih površina i široki izbor sredstava za čišćenje.
Covid-19 Uputstva - Besplatan Materijal za Štampanje
18.02.2021.
Tokom perioda u kojem važe pojačane mere zaštite zdravlja, poštovanje pravila ponašanja u zatvorenom prostoru su od izuzetnog značaja.  Potrebno je informisati lica koja ulaze u objekat odgovarajućim obaveštenjem o merama prevencije protiv virusa.
Obaveštenje
27.12.2020.
Obaveštavamo naše cenjene kupce, da je radno vreme naše veleprodaje za vreme praznika od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova, osim neradnih dana zbog državnih praznika. On line veleprodaja radi od 0-24 h, a vaše narudžbe ćemo obraditi u najkraćem mogućem roku. Koristimo priliko da Vam poželimo uspešnu novu 2021. godinu i srećne Božićne praznike. higijena.rs - blisavo i čisto, sa Vama i u novoj godini! 🙂
Kada ovo može da zameni pranje ruku
16.09.2020.
Znamo da ste već milion puta čuli da je veoma važno da perete ruke redovno, a posebno u sezoni virusa i gripa. Ipak, ukratko ćemo vas podsetiti zašto je to važno: kapljice koje se izbacuju kašljanjem i kijanjem lako mogu da se prenesu među ljudima, čak i rukovanjem ili dodirivanjem kvake, a zatim dodirivanjem do usta ili nosa.
15.09.2020.
Nisu sva dezinfekciona sredstva ista! Kompleksne procedure odobravanja i ispitivanja u skladu sa Uredbama EU o biocidima primenjuju se na proizvodnju proizvoda za dezinfekciju širom Evrope - strogi zahtevi u pogledu formulacije, efikasnosti, vremena izlaganja, doziranja, sigurnosti korisnika itd. Korišćenjem kvalitetnih sredstava za površinsku dezinfekciju obezbeđujete zaštitu zdravlja korisnika, odnosno štitite površine u Vašem objektu.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT