Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Rešenje za čišćenje rashladih komora

Rešenje za čišćenje rashladih komora

Odmrzavanje celog rashladnog sistema u hladnjači i premeštanje zamrznute robe u drugu prostoriju zahteva visoke troškove i dosta vremena.  Ipak, higijena rashladnih komora se mora održavati isto kao druge prostorije u prehrambenoj industriji ili skladištenju hrane.  U ovim specijalnim prostorijama nije moguće koristiti obično sredstvo za čišćenje, sunđer, vodu, vlažnu krpu za održavanje higijene zbog niskih temperatura. 

Rešenje je profesionalno sredstvo za čišćenje rashladnih komora, hladnjače i zamrzivača.  Upotreba takvog sredstva za čišćenje koje je spremno za upotrebu nudi uštedu vremena, radne snage i novca. 

Pomoću sredstava za čišćenje površina u hladnjačama, nije potrebno odmrzavanje zamrznutre robe.  Hladni lanac se ne prekida.  Mrlje od hrane, krvi i druge nečistoće se lako uklanjaju i čiste pomoću tečnog sredstva za čišćenje hladnjača.

Oblasti primene: zamrzivači, frižideri, hladnjače, rashladne komore, komore za duboko zamrzavanje, rashladni pultovi.   Pomoću ovog sredstva sve površine u minus komori poput podova, zidova, fioka, polica mogu da se očiste čak i na niskim temperaturama.

Sredstvo Austrijskog proizvođača Hollu nudi ekonomično rešenje za brzo i efikasno čišćenje gore navedenih prostorija u prehrambenoj industriji.  Bez prekida hladnog lanca, uz poštovanje HACCP zahteva da se temperature prostorije održava konstantno, moguće je održavati visok nivo higijene a ne ugroziti kvalitet smrznute robe.

Za čišćenje površina u prehrambenoj industriji preporučuje se upotreba opreme sa oznakom koja garantuje bezbednu upotrebu alata u kontaktu sa hranom. Lista proizvoda sa tzv. food contact-om je dugačka, od alata se izdvajaju metle, četke, strugači, svlakači za vodu, kao i ubrusi, sredstva za dezinfekciju u prehrambenoj industriji, da napomenemo samo nekoliko.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom
24.06.2024.
Da li ste znali za šta se koriste metalni i magnetni detektori u proizvodnji hrane?
Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT