Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Rešenje za čišćenje rashladih komora

Rešenje za čišćenje rashladih komora

Odmrzavanje celog rashladnog sistema u hladnjači i premeštanje zamrznute robe u drugu prostoriju zahteva visoke troškove i dosta vremena.  Ipak, higijena rashladnih komora se mora održavati isto kao druge prostorije u prehrambenoj industriji ili skladištenju hrane.  U ovim specijalnim prostorijama nije moguće koristiti obično sredstvo za čišćenje, sunđer, vodu, vlažnu krpu za održavanje higijene zbog niskih temperatura. 

Rešenje je profesionalno sredstvo za čišćenje rashladnih komora, hladnjače i zamrzivača.  Upotreba takvog sredstva za čišćenje koje je spremno za upotrebu nudi uštedu vremena, radne snage i novca. 

Pomoću sredstava za čišćenje površina u hladnjačama, nije potrebno odmrzavanje zamrznutre robe.  Hladni lanac se ne prekida.  Mrlje od hrane, krvi i druge nečistoće se lako uklanjaju i čiste pomoću tečnog sredstva za čišćenje hladnjača.

Oblasti primene: zamrzivači, frižideri, hladnjače, rashladne komore, komore za duboko zamrzavanje, rashladni pultovi.   Pomoću ovog sredstva sve površine u minus komori poput podova, zidova, fioka, polica mogu da se očiste čak i na niskim temperaturama.

Sredstvo Austrijskog proizvođača Hollu nudi ekonomično rešenje za brzo i efikasno čišćenje gore navedenih prostorija u prehrambenoj industriji.  Bez prekida hladnog lanca, uz poštovanje HACCP zahteva da se temperature prostorije održava konstantno, moguće je održavati visok nivo higijene a ne ugroziti kvalitet smrznute robe.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT