Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Ubrus u rolni sa centralnim izvlačenjem Strong L-One Maxi 450

Na stanju
Šifra proizvoda: L852275U

Dvoslojni industriski ubrus u rolni od celuloze

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

5.328,00 rsd

4.440,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Održivi, visokokvalitetni, dvoslojni ubrus proizveden od 100% celuloze i ima viskou moć upijanja.  Takođe, kuhinjski ubrus poseduje sertifikat za kontakt sa hranom i može da se koristi u profesionalnim kuhinjama, keteringu ili proizvodnji prehrambenih proizvoda.  Pored toga, namenjen je za korišćenje u svim granama industrije, zbog visokoefikasnog upijanja vlage ili nečistoće. Jedna rolna je dugačka 158 metara i sadrži 450 listova. Jedno pakovanje sadrži  6 rolni. Karakteristike Lucart Strong linije:
  • kombinuje vrhunsku tehnologiju i održivost
  • nudi ekomomična i efikasna rešenja koja povećavaju performanse vašeg poslovanja uz smanjenje zagađenja na našoj planeti
Lucart Strong L-Maxi je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet.  Koristi se u dozatorima za papirne peškire L-One Maxi.  Upotreba L-One Maxi sistem značajno smanjuje potrošnju ubrusa u poređenju sa standardnim kuhinjskim peškirom.   Dispenzer dozira list po list, papirni ubrus se lako cepa jednom rukom.  Dozator čuva paprinu rolnu od zaprljanja i ona je sve vreme higijenski čista i ne dodiruje se rukom. Kompaktan izgled i dimenzija dozatora L-One Maxi se uklapa u svaku profesionalnu kuhinju, radionicu, servis ili objekat gde se vrši proizvodnja.  Dozator je pouzdan i uvek je pri ruci kada zatreba upotreba paprinog ubrusa da se obriše površina. Ovaj proizvod poseduje PEFC standard za održivo upravljanje šumama. Cena se odnosi na transportno pakovanje.  Transportno pakovanje sadrži 6 rolni.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju. Pregledajte naš široki izbor papirne galanterije za razne namene: za ugostiteljstvo, industriju, kancelarije, proizvodnju hrane i poslovne objekte.
Naziv proizvoda: Ubrus u rolni sa centralnim izvlačenjem Strong L-One Maxi 450
Šifra proizvoda: L852275U
Količina: Cena se odnosi na paket od 6 rolni
Marka proizvoda: Lucart
Sirovinski sastav: 100% celuloza
Proizvodjač: Lucart
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: Za upotrebu u dozatorima sa centralnim izvlačenjem
100% celuloza

Boja

Bela

Dužina rolne

158 m

Transportno pakovanje

6 rolni

Podeli:

Povezani proizvodi

Dozator za ubrus sa centralnim izvlačenjem

5.520,00 rsd

4.600,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Dvoslojni industriski ubrus u rolni, 158 m

4.248,00 rsd

3.540,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT