Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Savijeni toaletni papir Lucart Eco 210I

Na stanju
Šifra proizvoda: L811A77

Beli dvoslojni toalet papir u listićima.

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

6.480,00 rsd

5.400,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Toaletni papir je proizvod koji koristimo svakodnevno, iz tog razloga želimo najbolje, a Lucart dvoslojni, samosloživi toalet papir u listićima je za nas najbolji jer je mekan, ekonomičan i ima praktično pakovanje. Eco je linija proizvedena od 100% recikliranog i regenerisanog papira. Širok asortiman proizvoda koji kombinuju kvalitet i poštovanje prema životnoj sredini. Svi proizvodi iz Eco linije su sertifikovani Ecolabel certifikatom. Pakovanje:
  • Transportno pakovanje sadrži 40 paketa složivog toaletnog papira u listićima (8400 lista)
  • Pakovanje sadrži 210 listića
Ecolabel je ekološka oznaka kvaliteta koja garantuje poštovanje strogih kriterijuma za zaštitu životne sredine na evropskom nivou: nisko zagađenje vode i vazduha, niske emisije gasova staklene bašte i nisku potrošnju električne energije.  Ova oznaka garantuje potrošačima odlične ekološke performanse i visok kvalitet proizvoda. Svi proizvodi Lucart Professional linije napravljeni su od 100% recikliranih i regenerisanih vlakana. Širok asortiman proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe, uzimajući u obzir kvalitet i ekološku prihvatljivost. Identity je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet. Zahvaljujući inovativnom rešenju koje ova linija nudi, korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.  Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala.  Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora. dozatori i dispenzeri za složive ubruse i toaletni papir u listićima Identity sistem dozatora je dizajniran tako što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal.
  • Kompatibilnost – Identity linija dozatora je kompatibilna sa linijom savijenih ubrusa Eco, Easy i Strong kao i sa linijom toaletnog papira Eco i Strong
  • Pouzdanost – dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost
  • Italijanski dizajn – prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor
  • Transportno pakovanje sadrži 40 pakovanja složivog toalet papira.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju.
papirna galanterija Eco label Cena se odnosi na transportno pakovanje toalet papira, 40 / 1 u kutiji. Pregledajte naš široki izbog papirne galanterije za razne namene: za ugostiteljstvo, industriju, kancelarije, proizvodnju hrane i poslovne objekte.
Naziv proizvoda: Savijeni toaletni papir Lucart Eco 210I
Šifra proizvoda: L811A77
Količina: 40 paketa ubrusa po transportnoj kutiji
Marka proizvoda: Lucart
Sirovinski sastav: Reciklirana i regenerisana vlakna
Proizvodjač: Lucart
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: za ličnu higijenu
Reciklirana i regenerisana vlakna

Broj slojeva

2

Boja

Krem

Podeli:

Povezani proizvodi

Dozator za toaletni papir u listićima

4.038,00 rsd4.260,00 rsd

3.365,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Ekološki, dvoslojni toaletni papir sa Ecolabel sertifikatom.

5.760,00 rsd

4.800,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT