Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Pamučna navlaka za mokro i suvo brisnje podova

Na stanju
Šifra proizvoda:
Kategorija:
Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

726,00 rsd1.458,00 rsd

605,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Mop za profesionalno brisanje prašine sa podova.  Navlake su idealne za čišćenje svih površina. Ovaj sistem čišćenja podova je efikasan zato što se navlaka savršeno pokriva pod koji se čisti, zadržavajući čak i najmanju česticu prašine. Proizvod je napravljen od prirodnih, recikliranih materijala i ima nizak uticaj na životnu sredinu. Navlaka za čišćenje poda se sastoji od dugačkih vlakana pamuka, sa dva džepa ušivena na gornjem delu navlake koja služi za ubacivanje okvira nosača mopa. Sastavljen od 100% pamuka. Mašinsko održavanje na 60 °C.logo tts Dostupne veličine navlake: 40 cm60 cm80 cm100 cm130 cm. Kompatibilni nosači navlake se nalaze na ovom linku.    
Naziv proizvoda: Pamučna navlaka za mokro i suvo brisnje podova
Količina: 1 kom
Sirovinski sastav:

100% pamuk

Održavanje proizvoda: Sledite uputstva za pranje (temperature i doziranje) na pakovanju deterdženta.  Izvršite prethodno pranje u hladnoj vodi kako biste uklonili ostatke proizvoda koji se koriste tokom čišćenja.  Ne koristite omekšivač.  Preporučuje se upotreba prikladnih mreža za veš u mašini za pranje veša kako bi se vlakna sačuvala. Preporučena upotreba profesionalnog deterdženta za pranje tekstila.  Ne koristiti omekšivač. Ne koristite deterdžente sa Ph> 11 Temperatura pranja max 60 ° C. Izbeljivanje samo kiseonikom, nemojte koristiti hlor ili izbeljivač. Ne sušite u sušilici.
Proizvodjač: TTS Italija
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo

100% pamuk

Dužina

40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm

Dozvoljena temperatura

mašinsko pranje do 60 C stepeni

Podeli:

Povezani proizvodi

834,00 rsd

695,00 bez PDV-a
Na stanju

660,00 rsd1.410,00 rsd

550,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Nema povezanih proizvoda

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT