Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Kombinovana navlaka za mop Wet

Na stanju
Šifra proizvoda:
Kategorija:

Za profesionalno čišćenje tvrdih podnih obloga

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

1.188,00 rsd1.458,00 rsd

990,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Profesionalni mop za čišćenje sa holderima sa tri rupice, napravljen kombinovanjem materijala (mikrofiber-pamuk-poliester) osmišljen da iskoriste najbolje mogućnosti svakog vlakna materijala u svom najboljem izdanju. Namenjena za korišćenje na svim vrstama podova.  Ovaj mop se koristi u svakodnevnom čišćenju podova u hotelima, restoranima, bolnicama i poslovnim prostorima.  Nakon čišćenja, površina je čista, bez tragova. Mikrofiber se šije na mop u spoljnom rubu i zahvaljujući svom mehaničkom sastavu uklanja sve mikro-čestice prašine, čime se dobija optimalno čišćenje. Pamuk povećava moć upijanja mopa, a poliester njegovu izdržljivost. Kombinovano dejstvo tri vlakana grantuje izuzetne rezultate čišćenja. Gornji deo mopa je fiksiran sa PVC holderima koje se uklapaju na mop. Tračice u bojama služe za kodiranje mopova po zonama. Predviđen za kačenje na nosače Wet sistema.  Dostupan u veličini 40×13 cm i 50×16 cm. Održavanje pranjem na temperaturi do 90 °C, predviđena trajnost 300-350 pranja. Za profesionalno čišćenje podnih površina – u zavisnosti od veličine površine – preporučuje se korišćenje mopa u kompletu sa kolicima za čišćenje podova sa jednom ili dve kante.  
Naziv proizvoda: Kombinovana navlaka za mop Wet
Količina: 1 komad
Marka proizvoda: TTS
Sirovinski sastav:

mikrofiber, poliester, pamuk

Održavanje proizvoda: Uputstvo za pranje mopa: Sledite uputstva za pranje (temperature i doziranje) na pakovanju deterdženta.  Izvršite prethodno pranje u hladnoj vodi kako biste uklonili ostatke proizvoda koji se koriste tokom čišćenja.  Ne koristite omekšivač.  Preporučuje se upotreba prikladnih mreža za veš u mašini za pranje veša kako bi se vlakna sačuvala. Preporučena upotreba profesionalnog deterdženta za pranje tekstila.  Ne koristiti omekšivač. Ne koristite deterdžente sa Ph > 11 Temperatura pranja max 90 ° C. Izbeljivanje samo kiseonikom, nemojte koristiti hlor ili izbeljivač. Ne sušiti u sušilici.
Proizvodjač: TTS Italija
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Namena: Za mokro čišćenje tvrdih podnih obloga

mikrofiber, poliester, pamuk

Dužina

40 cm, 50 cm

Dozvoljena temperatura

mašinsko pranje do 90 C stepeni

Podeli:

Povezani proizvodi

834,00 rsd

695,00 bez PDV-a
Na stanju
Nosač mopa za čišćenje podova

3.672,00 rsd4.776,00 rsd

3.060,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Univerzalno koncentrovano sredstvo za čišćenje

462,00 rsd3.834,00 rsd

385,00 bez PDV-a
Na stanju
Profesionalno, univerzalno sredstvo za ručno i mašinsko čišćenje sa dugotrajnim

570,00 rsd4.302,00 rsd

475,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT