Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

vodic_za_odrzavanje_profesionalne_kuhinje

Vodič za Čišćenje Profesionalne Kuhinje

Preuzmite besplatan vodič za čišćenje profesionalne kuhinje klikom na ovaj link.  Proverite da li imate sve potrebne alate za svakodneno i periodično održavanje higijene ove prostorije.

U koliko želite da pogledate našu široku ponudu profesionalne opreme i hemijskih sredstava za održavanje higijene, odnosno pratećih proizvoda koji se koriste u profesionalnim kuhinjama, kliknite na ovaj link.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom
24.06.2024.
Da li ste znali za šta se koriste metalni i magnetni detektori u proizvodnji hrane?
Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT