Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Otkrijte novo doba profesionalnog čišćenja

Otkrijte novo doba profesionalnog čišćenja

Serija ERA postavlja nove standarde u profesionalnom čišćenju.

Nove modele karakterišu, pored upečatljivog, modernog dizajna, kombinacija integrisanog premotavanja kabla i tihi rad. Vrhunski model ERA TEC blista jedinstvenim karakteristikama kao što su USB veza i funkcija punjenja mobilnog telefona. ERA PRO sa integrisanim ekranom osetljivim na dodir je prvi digitalni suvi usisivač sa Bluetooth vezom i daljinskim nadzorom.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom
24.06.2024.
Da li ste znali za šta se koriste metalni i magnetni detektori u proizvodnji hrane?
Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT