Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Novi Show Room na Novom Beogradu

Novi Show Room na Novom Beogradu

Posetite naš novi Show Room i upoznajte najmoderniju opremu i vrhunska sredstva koja će Vam pomoći da održavanje higijene obavljate na profesionalan način, lako i efikasno.  Otkrijte najmoderniju tehnologiju mašinskog i ručnog čišćenja tvrdih podnih obloga, sisteme za pranje staklenih površina i široki izbor sredstava za čišćenje.

U koliko Vam je potreban savet vezano za održavanje higijene prostora, tu smo da Vam pomognemo da nađete najbolje moguće rešenje!

Nalazimo se na Novom Beogradu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 129.

higijena-veleprodaja

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Čist dom bez fleke
08.05.2024.
Svima nam se čini da postoji beskonačno mnogo načina za nastanak fleka, a nikada dovoljno metoda da iste uspešno uklonimo.
Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT