Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom

Metalni detektori u prehrambenoj industriji?

Čemu služe metalni ili magnetni detektori u proizvodnji hrane?

U koliko ste upoznati sa procesom proizvodnje u prehrambenoj industriji, sigurno ste čuli za uređaje koji detektuju strano telo u proizvodima.  Ovi uređaji rade na principu metalnog, magnetnog ili rengenskog detektora i značajno smanjuju mogućnost kontaminacije proizvoda na linijama prehrambene industrije.

Da li ste znali da je u Srbiji dostupna oprema za profesionalno održavanje higijene koje glavni detektori uspešno detektuju?

Korišćenje ovih metli, brisača, četki, strugača i još mnogo toga u znatnoj meri podižu efikasnost i sigurnost proizvodnje.  Istovremeno, kvalitetna oprema za čišćenje garantuje dug vek upoterbe i pouzdani odgovor na sve izazove u čišćenju površina u proizvodnji hrane, mesnih i mlečnih proizvoda kao i drugih prehrambenih proizvoda.

Izvor: www.igeax.com, https://www.fvm.hu/hogyan-mukodnek-a-detektalhato-eszkozok/

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića
Cist dom bez fleka
08.05.2024.
Svima nam se čini da postoji beskonačno mnogo načina za nastanak fleka, a nikada dovoljno metoda da iste uspešno uklonimo.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT