Kolica za hotele i restorane

Kolica za hotele i restorane

Kolica za sobarice, spremačice, kolica za sakupljanje prljavog veša, kolica za posluživanje, restoranska kolica u velikoj meri olakšaju svakodnevni rad osoblja u hotelu ili restoranu. Kolica se koriste u svim prostorijama hotela, restorana i ugostiteljskih objekata kako bi osoblje imalo svu neophodnu opremu za održavanje higijene hotelskih soba ili restorana pri ruci. Kolica za sobarice imaju kapacitet od 10 do 16 soba što znači da sav potrošni materijal kao što su sapuni, šamponi, toaletni papir, pribor za higijenu, poseljina, peškiri za sobe mogu stati na kolica. Ova kolica takođe služe za prikupljanje prljavog veša: posteljine i peškire. Pored toga, po potrebi na njih stane i usisivač i pribor za čišćenje. Moderna i prilagodljiva hotelska kolica za hauskiping mogu efikasno prevoziti desetine različitih stvari koje su potrebne za održavanje higijene hotelskih soba ili ugostiteljskih objekata. Kolica za serviranje nisu samom neophodna kod postavljanje stolova. Ona su korisna za prenošenje robe, jela, pribora ili druge zadatke.
Filteri

Filteri

Akcija
Na stanju
Cena
Cena - slider
Cena - inputs
rsd
rsd
Upotreba
Upotreba
Brend
Brend

Filteri

Akcija
Na stanju
Cena
Cena - slider
Cena - inputs
rsd
rsd
Upotreba
Upotreba
Brend
Brend
  • NOVO

    Lako prenosiva kolica za čišćenje hotelskih soba

    80.556,00 rsd

    67.130,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Ručna kolica za čišćenje hotelskih soba

    71.826,00 rsd

    59.855,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Kolica za transport prljavog veša

    26.442,00 rsd

    22.035,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Kolica za transport prljavog veša

    39.204,00 rsd44.640,00 rsd

    32.670,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • kolica namenjena za posluživanje u restoranima, kantinama, hotelima

    40.008,00 rsd

    33.340,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • kolica namenjena za posluživanje u restoranima, kantinama, hotelima

    44.862,00 rsd

    37.385,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Za odlaganje prljavog veša

    6.036,00 rsd

    5.030,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Za sistem Dust kolica

    4.380,00 rsd

    3.650,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Sa nosačem ček liste čišćenja

    4.200,00 rsd

    3.500,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Sa poklopcem i četiri točka

    20.730,00 rsd24.996,00 rsd

    17.275,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Sa nosačem kese za odlaganje prljavog veša, kapacitet od 10

    105.906,00 rsd

    88.255,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Sa nosačem kese za odlaganje prljavog veša, kapacitet od 15

    129.786,00 rsd

    108.155,00 bez PDV-a
    Na stanju
  • Prenosiva korpica za hemikalije

    2.502,00 rsd

    2.085,00 bez PDV-a
    Na stanju

Postoje i manja hotelska kolica za brzo čišćenje ili osvežavanje hotelskih soba.  Na ova manja kolica mogu stati krpe, univerzalna sredstva, po jedan komplet posteljine i peškira za brzu zamenu.

Važno je da hotelska kolica budu izdržljiva, da budu organizovana na način da sav materijal bude pri ruci korisnicima a istovremeno budu diskretna, i da daju pozitivan utisak gostima kada su parkirana na hodniku, istovremeno ne smeju blokirati lift ili hodnik.  Kvalitet kolica za sobarice je veoma bitan, kako bi se housekeeping usluga obavljala najbolji mogući način.

Hotelska kolica koja imaju svu neophodnu opremu, sredstva i stvari za održavanje higijene gostinjskih soba rasterećuju osoblje, u velikoj meri poboljšaju učinak rada, smanjuju vreme koje bi osoblje gubilo na prenošenje stvari, zato su veoma efikasna.  Na primer, nema potrebe za prenošenjem čiste ili prljave posteljine u rukama iz jedne prostorije u drugu.

Korišćenjem hotelskih kolica za sobarice usluga čišćenja može da se obavlja bez prekida i zaustavljanja.   Ergonomska kolica nude bezbednost, pošto su laka za prenošenje, bez potrebe za saginjanjem ili dizanjem teških posteljina ili peškira.

Konobarska kolica se koriste za sve logističke zadatke u ugostiteljskim objektima kao što je prijem ili distribucija hrane ili pića.

Postavljanje stolova je jedan od zadataka koje je neophodno brzo obaviti, pošto organizovanost jednog ugostiteljskog objekta vidi u sali gde korisnici borave.  Prvi pozitivni aspekt restoranskih kolica za serviranje hrane i pića je brzina.

Kolica za posluživanje štede vreme i omogućuju bezbednost radnicima pošto nema potrebe za dizanjem i prenošenjem teških predmeta.