Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji

Preuzmite besplatnu evidenciju čišćenja koja je spremna za štampanje za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane klikom na ovaj link:

evidencija čišćenja prehrambena industrija

Ovaj dnevnik čišćenja može da se prilagodi po potrebi za svaku prostoriju u objektu, tj. za proizvodnju, skladište, distribuciju hrane, pića i prehrambenih proizvoda.  Ček lista i evidencija čišćenja štedi vreme i novac, poboljšava higijenu i kontrolu.

U koliko želite da Vam pošaljemo personalizovanu ček listu čišćenja koja sadrži prostorije u Vašem objektu, pišite nam!  Ostavite nam nazive prostorija i površine mailom na shop@higijena.rs

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT