Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Da li ste znali?

Da li ste znali?

Nisu sva dezinfekciona sredstva ista!

Kompleksne procedure odobravanja i ispitivanja u skladu sa Uredbama EU o biocidima primenjuju se na proizvodnju proizvoda za dezinfekciju širom Evrope – strogi zahtevi u pogledu formulacije, efikasnosti, vremena izlaganja, doziranja, sigurnosti korisnika itd. Korišćenjem kvalitetnih sredstava za površinsku dezinfekciju obezbeđujete zaštitu zdravlja korisnika, odnosno štitite površine u Vašem objektu.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom
24.06.2024.
Da li ste znali za šta se koriste metalni i magnetni detektori u proizvodnji hrane?
Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT