Autentikacija
Uporedi
Lista želja
0
Korpa
0
Vaša korpa je prazna.
Pozovite nas
+381 11 24 14 371
Higijena
Craftix 35 M Usisivač, 1200 W

Profesionalni usisivač za usisavanje velikih količina fine prašine

Dostupnost: Na stanju (10) Šifra: SP118030
kol:
124.800,00 RSD
Bez PDV-a 104.000,00 RSD
U korpu
Uporedi
Besplatna isporuka za porudžbine iznad
7.200 RSD
Kategorije: Profesionalni usisivači, Specijalizovane mašine
Opis proizvoda

Prašina se stvara svugde gde se koriste alati za brušenje i sečenje zidova, i prilikom obrade površina, materijala, drveta.  Nisu sve čestice prašine iste, već je fina prašina ta koja je opasna po zdravlje.  Zato, u idealnom slučaju se ona usisava direktno na mestu gde se i pojavi.   

Upravo zbog toga su napravljeni Sprintus Craftix sigurnosni usisivači.  Bilo da ih koristite na gradilištu ili u radionici, oni usisavaju štetnu prašinu sa konstantno velikom snagom usisavanja pre nego što zagade vazduh koji udišemo.  

Fina prašina ostaje dugo u vazduhu koji udišemo i može da prodre duboko u plućno tkivo.  To može dovesti do astme i drugih hroničnih bolesti pluća.  Sa Craftix usisivačima štitite korisnika od ovih rizika.  

Usisivači Craftix 35 M imaju sertifikat za prašinu klase M.  Ovaj profesionalni usisivač za majstore sprečava ponovno vraćanje sitnih čestica prašine, boja, drveta ili drugog materijala u vazduh.  Filter usisivača se automatski čisti, dok usisna moć usisivača ostaje konstantno velika uz efikasno čišćenje.  Pomoću ove funkcije postiže se ušteda vremena i novca, s obzirom da korisnik može da čisti bez prekida usisnog toka čak i kod ekstremnih količina fine prašine.

Zapremina usisivača 35 litara.

Ovaj usisivač ima bezbednosnu funkciju - upozoravanje korisnika zvučnim i vizuelnim signalom ako se ne postiže potreban protok vazduha usisivača.  Na ovaj način se izbeava povećano zagađenje vazduha prašinom.  

Profesionalni usisivač je idealan za usisavanje velikih količina fine prašine.  Usisivač se postavlja direktno na alat kojima korisnik brusi zid ili obrađuje drvo.  Video o usisivačima Craftix se nalazi na ovom linku.

usisivač za brušenje

Karakteristike usisivača:

  • inovativni i patentirani Hepa 13 filter prašine
  • usisivač ima dve nezavisne filter komore koje se čiste jedna za drugom.  Kao rezultat toga, protok vazduha i usisna snaga ostaju na konstantno visokom nivou čak i tokom čišćenja, što garantuje usisavanje bez prekida
  • zahvaljujući patentiranom filteru, fine pore filtera se oslobađaju prašine.  Obe komore filtera se automatski čiste svakih 45 sekundi.
  • izuzetno tih rad usisivača i lako rukovanje
  • opcioni držač kofera za alate

 

Sirovinski sastav

 

 

Specifikacija proizvoda
Šifra: SP118030
Napon: 220-240 V / 50-60 Hz
Snaga: 1200 W
Nivo buke: 75 dB
Dimenzije (D x Š x V): 54 x 39 x 63,5 cm
Usisna snaga: 260 mbar
Zapremina rezervoara : 35 litara
Dužina kabla: 10 m
Dužina creva: 5 m
Prečnik cevi za usisavanje: 38 cm
Uvoznik: Master Clean Express doo
Bruto težina: 6.6 kg
Marka proizvoda: Sprintus
Slični proizvodi
Zadovoljnih klijenata
0
Zadovoljnih klijenata
Proizvoda
0
Proizvoda
Proizvođača
0
Proizvođača
Članova tima
0
Članova tima
Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.