Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Covid-19 Uputstva - Besplatan Materijal za Štampanje

Covid-19 Uputstva – Besplatan Materijal za Štampanje

Tokom perioda u kojem važe pojačane mere zaštite zdravlja, poštovanje pravila ponašanja u zatvorenom prostoru su od izuzetnog značaja.  Potrebno je informisati lica koja ulaze u objekat odgovarajućim obaveštenjem o merama prevencije protiv virusa.

Preuzmite besplatan dokument koji je spremno za štampanje, potrebno je samo da ga istaknete na vidljivo mesto kako bi lica koja ulaze u objekat bila obaveštena o merama koje su na snazi u Vašem prostoru.

U koliko želite da među prvima dobijete slične korisne informacije i materijal, prijavite se na naš Newsletter!

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT