Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Ček lista za upravnike zgrada

Ček Lista Čišćenja Zgrada – Besplatan Materijal za Štampanje

Klikom na link preuzmite besplatnu ček listu čišćenja zgrada.  Ček lista će Vam pomoći da sve zadatke čišćenja držite na jednom mestu, a evidenciju šta je urađeno, šta još treba da se uradi – možete proveriti u svakom trenutku. 

Upotrebom ček liste izbegavaju se nesporazumi oko poslova čišćenja, a ostaje dokument za ceo mesec koji potvrđuje da su zadaci izvršeni.

U koliko imate potrebe za ček listom za druge prostorije, kao što su: kuhinja, površine u industriji, itd, ili želite ček listu koja se odnosi na Vaše preduzeće sa logotipom firme, pišite nam na shop@higijena.rs

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.
trikovi za čišćenje kupatila
11.09.2023.
Kupatilo je jedno od onih mesta u domu koje se najčešće koristi i koje je stoga podložno brzom nakupljanju prljavštine, kamenca i drugih nečistoća. I dok većina nas redovno čisti ovo područje, postoji razlika između povremenog sređivanja i profesionalnog pristupa održavanju kupatila.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT