Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Evidencija čišćenja objekta

Ček Lista Čišćenja Kafića – Besplatan Materijal za Štampanje

Klikom na link preuzmite besplatnu ček listu čišćenja kafića.  Ček lista će Vam pomoći da sve zadatke čišćenja držite na jednom mestu, a evidenciju šta je urađeno, šta još treba da se uradi – možete proveriti u svakom trenutku. 

Upotrebom ček liste izbegavaju se nesporazumi oko poslova čišćenja, a ostaje dokument za ceo mesec koji potvrđuje da su zadaci izvršeni.

U koliko imate potrebe za ček listom za druge prostorije, kao što su: kuhinja, ulaz, površine u industriji, itd, ili želite ček listu koja se odnosi na Vaše preduzeće sa logotipom firme, pišite nam na shop@higijena.rs

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Četke za proizvodnju hrane koje se detektuju metalnim detektorom
24.06.2024.
Da li ste znali za šta se koriste metalni i magnetni detektori u proizvodnji hrane?
Evidencija čišćenja u prehrambenoj industriji
24.06.2024.
Ček lista za lakše praćenje održavanje higijene u proizvodnji hrane i pića

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT