Autentikacija
Uporedi
Lista želja
0
Korpa
0
Vaša korpa je prazna.
Pozovite nas
+381 11 24 14 371
Higijena

Odaberite Idealan Otirač za Stan ili Kuću!

 

Kada vam neko dolazi u goste po prvi put, utisak o vašem životnom prostoru može odrediti kako će vas gosti doživeti. Zato je bitno da ulaz u dom izgleda sjajno i da odražava atmosferu vašeg doma. Jedan od načina da to postignete, jeste da odaberete jedinstveni otirač!

prostirka za pod periv u veš mašini

Zašto su otirači važni?

 

Primarna svrha otirača je da na ulazu u stan zadrže veći deo prljavštine i prašine koji se nalaze na obući. Prljavština koja se spolja unosi u stan, sadrži bakterije koje mogu izazvati razne bolesti i alergijske reakcije. Međutim, kada se na ulazu obuća obriše, smanjuje se verovatnoća od širenja klica.

otirač za noge za ulaze

S obzirom da su nezaobilazni, zanimljivi otirači za kuću su odlična dekoracija za ulaz, kako sa spoljne strane vrata i u terasama, tako i u predsoblju.

 

Kakav otirač je idealan za domaćinstva?

 

Otirači se proizvode od različitih materijala, u različitim oblicima i bojama. Kada se postave na ulazna vrata, ostavljaju snažan utisak – kuća ili stan odjednom postaju dom. Međutim, sakupljanje prljavštine u otiračima čini da boje izblede, a vlakna se slepe i slegnu. Poznato?

otirač za noge za ulazna vrata

Idealni otirači za stambene prostore se održavaju lako – jednostavno ih ubacite u veš mašinu! To ih čini savršenim za osobe koje pate od alergija i vlasnike kućnih ljubimaca. Perivi otirači doprinose boljoj higijeni domaćinstva. Nakon pranja, ovi otirači se mogu čak sušiti u mašini za sušenje veša ili na ravnoj površini.

 

Oblik i dizajn otirača

 

Otirači su dostupni u različitim oblicima, bojama i dezenima, tako da postoje opcije za svačiji ukus. Vaš izbor može biti otirač klasičnog pravougaonog oblika, a možete i prostor učiniti vizuelno upečatljivim pomoću polukružnog otirača. Na izbor oblika otirača može uticati i prostor u kojem će biti postavljen, odnosno da li je otirač za ulaz, terasu, predsoblje, kuhinju, dnevnu sobu ili se koristi kao mesto za kućnog ljubimca.

otirač koji se pere u veš mašini polukrug

Šareni otirači lepog dizajna će doprineti vizuelnom doživljaju vašeg stana, a goste možete dočekati i sa toplom porukom dobrodošlice na otiraču sa natpisom!

otirač prostirka za kućne ljubimce

Osim estetike, prilikom izbora otirača za stan treba uzeti u obzir veličinu otirača u odnosu na prostor u koji će biti postavljen. Otirač manjih dimenzija u širokom ulazu bi delovao još manji, dok bi veliki otirač u uskom prostoru doprineo da ulaz izgleda skučeno.

 

Otirač - odličan poklon za useljenje!

 

Zanimljiv otirač može biti koristan i promišljen poklon za useljenje. Ukoliko je vaš prijatelj ljubitelj pasa, šareni otirač sa slatkim štenetom daće njegovom domu posebnu dekorativnu notu. U zavisnosti od ukusa domaćina, možete kao poklon za useljenje izabrati otirač koji će pojačati toplinu rustične atmosfere ili šareni otirač modernog dizajna koji može samo da uzdigne izgled novog stana!

poklon za useljenje otirač koji se pere u veš mašini

Puno vremena provodite na nogama?

 

Dugo stajanje može dovesti do bolova u leđima, nogama i stopalima. Ovi problemi se u kućnim uslovima najčešće javljaju tokom peglanja, dok tokom radnog vremena najviše pate oni koji rade na šalterima ili u kancelariji.

prostirka za pod

Trajno elastična prostirka pospešuje mišićnu aktivnost i na taj način podstiče cirkulaciju krvi. Sve ovo zajedno sprečava pojavu bolova.

 

Često putujete sa svojim psom?

 

Prostirka za prtljažnik automobila je odlično rešenje kako bi se tapacirung vozila zaštitio od nečistoća koje sa sobom unosi vaš ljubimac, ali i sportska oprema, alati i razne druge stvari. Zaštitna prostirka za gepek upija i zadržava vlagu koja dospe na nju, dok se sa donje strane nalazi guma koja je nepropusna. Prostirka ima gumeni dodatak koji se kači pomoću trake, a njegova svrha je da zaštiti branik automobila od grebanja prilikom ulaska psa, odnosno utovaranja stvari.

prostirka za gepek za kućne ljubimce

Zadovoljnih klijenata
0
Zadovoljnih klijenata
Proizvoda
0
Proizvoda
Proizvođača
0
Proizvođača
Članova tima
0
Članova tima
Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.