Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

odaberite-idealan-otirac-za-stan-ili-kucu

Odaberite Idealan Otirač za Stan ili Kuću!

Kada vam neko dolazi u goste po prvi put, utisak o vašem životnom prostoru može odrediti kako će vas gosti doživeti. Zato je bitno da ulaz u dom izgleda sjajno i da odražava atmosferu vašeg doma. Jedan od načina da to postignete, jeste da odaberete jedinstveni otirač!

otirac-u-stanu

Zašto su otirači važni?

Primarna svrha otirača je da na ulazu u stan zadrže veći deo prljavštine i prašine koji se nalaze na obući. Prljavština koja se spolja unosi u stan, sadrži bakterije koje mogu izazvati razne bolesti i alergijske reakcije. Međutim, kada se na ulazu obuća obriše, smanjuje se verovatnoća od širenja klica.

ulazni-otirac

S obzirom da su nezaobilazni, zanimljivi otirači za kuću su odlična dekoracija za ulaz, kako sa spoljne strane vrata i u terasama, tako i u predsoblju.

Kakav otirač je idealan za domaćinstva?

Otirači se proizvode od različitih materijala, u različitim oblicima i bojama. Kada se postave na ulazna vrata, ostavljaju snažan utisak – kuća ili stan odjednom postaju dom. Međutim, sakupljanje prljavštine u otiračima čini da boje izblede, a vlakna se slepe i slegnu. Poznato?

otirac-na-ulazu

Idealni otirači za stambene prostore se održavaju lako – jednostavno ih ubacite u veš mašinu! To ih čini savršenim za osobe koje pate od alergija i vlasnike kućnih ljubimaca. Perivi otirači doprinose boljoj higijeni domaćinstva. Nakon pranja, ovi otirači se mogu čak sušiti u mašini za sušenje veša ili na ravnoj površini.

Oblik i dizajn otirača

Otirači su dostupni u različitim oblicima, bojama i dezenima, tako da postoje opcije za svačiji ukus. Vaš izbor može biti otirač klasičnog pravougaonog oblika, a možete i prostor učiniti vizuelno upečatljivim pomoću polukružnog otirača. Na izbor oblika otirača može uticati i prostor u kojem će biti postavljen, odnosno da li je otirač za ulaz, terasu, predsoblje, kuhinju, dnevnu sobu ili se koristi kao mesto za kućnog ljubimca.

otirac-sa-natpisom

Šareni otirači lepog dizajna će doprineti vizuelnom doživljaju vašeg stana, a goste možete dočekati i sa toplom porukom dobrodošlice na otiraču sa natpisom!

otirac-za-kucne-ljubimce

Osim estetike, prilikom izbora otirača za stan treba uzeti u obzir veličinu otirača u odnosu na prostor u koji će biti postavljen. Otirač manjih dimenzija u širokom ulazu bi delovao još manji, dok bi veliki otirač u uskom prostoru doprineo da ulaz izgleda skučeno.

Otirač – odličan poklon za useljenje!

Zanimljiv otirač može biti koristan i promišljen poklon za useljenje. Ukoliko je vaš prijatelj ljubitelj pasa, šareni otirač sa slatkim štenetom daće njegovom domu posebnu dekorativnu notu. U zavisnosti od ukusa domaćina, možete kao poklon za useljenje izabrati otirač koji će pojačati toplinu rustične atmosfere ili šareni otirač modernog dizajna koji može samo da uzdigne izgled novog stana!

ulazni-otirac-u-hodniku

Puno vremena provodite na nogama?

Dugo stajanje može dovesti do bolova u leđima, nogama i stopalima. Ovi problemi se u kućnim uslovima najčešće javljaju tokom peglanja, dok tokom radnog vremena najviše pate oni koji rade na šalterima ili u kancelariji.

prostirka-protiv-zamora

Trajno elastična prostirka pospešuje mišićnu aktivnost i na taj način podstiče cirkulaciju krvi. Sve ovo zajedno sprečava pojavu bolova.

Često putujete sa svojim psom?

Prostirka za prtljažnik automobila je odlično rešenje kako bi se tapacirung vozila zaštitio od nečistoća koje sa sobom unosi vaš ljubimac, ali i sportska oprema, alati i razne druge stvari. Zaštitna prostirka za gepek upija i zadržava vlagu koja dospe na nju, dok se sa donje strane nalazi guma koja je nepropusna. Prostirka ima gumeni dodatak koji se kači pomoću trake, a njegova svrha je da zaštiti branik automobila od grebanja prilikom ulaska psa, odnosno utovaranja stvari.

zastitna-prostirka-za-kucne-ljubimce

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT