Autentikacija
Uporedi
Lista želja
0
Korpa
0
Vaša korpa je prazna.
Pozovite nas
+381 11 24 14 371
Higijena

Mašinsko Čišćenje Tvrdih Podnih Obloga

mašina-za-čišćenje-podova

Unapredite nivo čistoće pomoću inovativnih i moćnih mašina za čišćenje podova!

Pomoću praktičnih mašina za čišćenje tvrdih podnih obloga na baterije poslovi čišćenja podova obavljaju se efikasnije, za kraći period nego što je slučaj sa ručnim brisanjem podova.

Na tržištu postoje specijalne mašine za pranje tvrdih podnih obloga koje zahvaljujući svojim dimenzijama lako mogu očistiti i uže prostorije.  Rukovanje mašinama je jednostavno, rade tiho a zajedno sa efikasnim usisavanjem vode osiguraju lako čišćenje čak i tokom radnog vremena objekta.

mašina-za-ribanje-podova

Mašine za čišćenje tvrdih podnih obloga su idealan izbor za čišćenje prodavnica, kancelarija škola, kuhinja, hotela, domova za stara lica, supermarketa i fitnes centara.

Pomoću mašina postiže se ušteda u vremenu i u potrošnji sredstava za čišćenje.  Mašina za čišćenje u proseku može da očisti od 1200 – 1600 m2 za sat vremena rada, što je značajna ušteda u koliko uzmemo u obzir da je za ručno čišćenje sličnih površina potrebno mnogo više vremena, a rezultat mašinskog pranja podova jeste vrhunska čistoća i bezbedno korišćenje podova neposredno posle čišćenja, zahvaljujući brzog sušenja.

mašine-za-podove

Pogledajte šta Vam je sve potrebno od profesionalne opreme i sredstava za svakodnevno čišćenje površina u industrijskim objektima:

čišćenje površina u industriji

Zadovoljnih klijenata
0
Zadovoljnih klijenata
Proizvoda
0
Proizvoda
Proizvođača
0
Proizvođača
Članova tima
0
Članova tima
Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.