Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

7-najprakticnijih-alata-za-brzo-ciscenje-kancelarije

7 Najpraktičnijih Alata za Brzo Čišćenje Kancelarije

Svako od nas ima određenu rutinu čišćenja i opremu koju svakodnevno koristi u procesu održavanja higijene privatnog ili poslovnog prostora. 

Ipak, postoje alati koji znatno skraćuju vreme koje provodimo čišćenjem.  U ovom tekstu Vam predstavljamo 7 praktičnih alata koje svakodonevno koristimo.  Verujemo da Vam možemo pomoći da izaberete profesionalni alat koji Vam nedostaje kako bi sebi olakšali zadatke čišćenja i spremanja kancelarije ili stana.

Pogledajte koji su to najkorisniji alati koje uvek treba da imate pri ruci i na koje uvek možete računati.

  •  Brisač prašine

Koliko puta ste videli paučinu na radijatorskim cevima nakon čišćenja?  Verujemo da se svima desilo da nakon završenog čišćenja ugleda detalj koji prosto ne pripada prostoriji: paučinu koja visi sa radijatorskih cevi ili plafona…

Naš predlog je akrilna pajalica.

brisanje-prasine

Akrilna pajalica u obliku slova „U“ rešava problem čišćenja teško dostupnih površina poput radijatorskih cevi, gornjih površina ormara, itd. 

Pajalica može da se rotira do 240° i takođe može da se koristi sa teleskopskim štapom za poslove poput skidanja prasine i paučine sa površina na visini.

Na šta treba obratiti pažnju: Akrilna pajalica efikasno prikuplja čestice prašine zbog elektrostatičnog efekta.

  • Teleskopski štap

Teleskop se koristi za čišćenje prozora i stakala na većim visinama umesto korišćenja lestve.  Korisnik na ovaj način eliminiše rizik od pada i povreda, pošto sve vreme stoji na podu.  Na teleskop može da se montira pajalica, brisač prašine ili svlakač za staklo.  Treba Vam samo jedan teleskopski štap i sa jednim alatom možete obaviti najmanje 3 vrste čišćenja: brisanje prašine, skidanje paučine i čišćenje stakla!

Naš predlog je teleskopski štap od 2 x 200 cm dužine.

Na šta treba obratiti pažnju kod izbora štapa: da štap bude izrađen od aluminijuma zbog minimalne težine. 

  • Svlakač za staklo

Profesionalna oprema za pranje prozora i staklenih površina u kombinaciji sa vrhunskim sredstvom skraćuje vreme koje trošimo za pranje prozora.  Ukoliko imate više prozora koje treba da očistite, napravite rastvor sredstva sa vodom u kofi sa cediljkom.  Nanesite sredsvo pomoću navlake za čišćenje prozora, zatim vodu odstranite pomoću gume za staklo.  Svlakač od nerđajućeg čelika garantuje dug životni vek proizvoda.

Na šta treba obratiti pažnju: očišćene prozore nije potrebno prebrisati krpom!  Ukoliko koristite kvalitetno sredstvo i opremu, staklo se suši brzo i bez tragova.

Naš predlog je guma za staklo širine 35 cm.

ciscenje-stakla-i-ogledala
  •  Mikrofiber krpa

Da li ste razmišljali zašto profesionalni čistači koriste krpe u 4 različite boje? 

Da bi ih razlikovali po mestu upotrebe: plava krpa se koristi za staklo, crvena za sanitarne prostorije, zelena za stolove u kancelariji dok žuta za površine u kuhinji.

Na šta treba obratiti pažnju: birajte krpe sa visokom moći upijanja, na primer od 400%

Naš predlog je mikrofiber krpa u boji.

ciscenje-umivaonika
  • Usisivač sa širokom usisnom stopom i dugačkim kablom

Verujemo da je usisavanje podnih obloga jedan od zadataka koji svi želimo što pre da završimo.   Pre nego što se odlučite za profesionalni usisivač, proverite širinu usisne stope.  Nije sve jedno da li ćete usisavati sa usisnom stopom od 20 cm ili 40 cm.  U koliko želite da uštedite vreme dodatno, birajte usisivač sa dugačkim kablom.  Na ovaj način ne morate prekinuti usisavanje posle svake prostorije i tražiti utičnicu za struju u sledećoj prostoriji.

Na šta treba obratiti pažnju: na kapacitet usisavanja umesto snage motora usisivača

Naš predlog je Floory usisivač i usisna stopa za parket.

usisavanje-ugostiteljskog-objekta
  • Mopovi za pod

Mopovi za brisanje podova širine 40 cm pokrivaju više površine nego što čine brisači sa resama (džogeri za pod).  Samim tim, čišćenje poda ide brže.  U koliko svakodnevno čistite veće površine i bitna Vam je higijena sistem kolica sa dve kofe predstavlja idealno rešenje. 

Na šta treba obratiti pažnju: uzeti u obzir vrstu podnih obloga i izabrati odgovarajući brisač za pod

Naš predlog je set za brisanje poda Nickita.

oprema-za-ciscenje-kancelarije
  • Univerzalno sredstvo za površine

Uvek je korisno imati jedno univerzalno sredstvo za brzo čišćenje površina, kada je potrebno očistiti pultove, stolove, ogledalo, izloge ili vrata od lifta.  Profesionalno sredstvo efikasno rastvara ulja, masti i nečistoću.

Na šta treba obratiti pažnju: korisite profesionalno sredstvo bez amonijuma

Naš predlog je Profesionalno sredstvo Prisma.

brisanje-stolova-u-kancelariji

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT