Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Ubrus u rolni autocut Lucart Econatural 155 ID

Na stanju
Šifra proizvoda: L861059
Kategorija:

Dvoslojni ubrus u rolni od Fiberpack-a za Identity aparate sa automatskim doziranjem

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

8.640,00 rsd

7.200,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Visokokvalitetni dvoslojni ubrus u rolni, od Fiberpack-a, koji je dobijen procesom reciklaže ambalaže kartonskih kutija za piće. Prirodna svetlo braon boja papira je boja celuloznih vlakana koja nisu beljena. Ovaj ubrus u rolni se koristi pomoću automatskih dozatora tj. auto-cut (autokat) dispenzera. Lucart Econatural linija predstavlja odličan i ekonomičan izbor papira za brisanje ruku za korišćenje u toaletima, kuhinjama, fabrikama i drugim objektima.  Ubrusi su namenjeni za prometnije toalete, gde je jednako važno izgled kao i praćenje potrošnje i kontrola troškova održavanja. U toaletima sa velikom frekvencijom ID sistem omogućuje doziranje papirnog peškira list po list i obezbeđuje higijenu zahvaljujući zatvorenom sistemu. Identity je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet. Zahvaljujući inovativnom rešenju koje ova linija nudi, korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.  Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala.  Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora. Identity sistem dozatora je dizajniran tako što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal.
  • Kompatibilnost – ovaj ubrus u rolni je kompatibilan sa automatskim dispenzerom iz linije Identity
  • Pouzdanost – dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost
  • Italijanski dizajn – prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor
Dužina rolne: 155 m, broj listića 554 komada po rolni. Econatural ubrus u rolni poseduje Eco Label sertifikat, FSC sertifikat i Food-Compatible setifikat koji znači da je dozvoljen kontakt papira sa hranom. Pakovanje: 6 rolni / karton.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju. Cena je naznačena za transportno pakovanje.
Naziv proizvoda: Ubrus u rolni autocut Lucart Econatural 155 ID
Šifra proizvoda: L861059
Količina: 6 rolni po tranportnom pakovanju
Marka proizvoda: Lucart
Sirovinski sastav: Fiberpack
Proizvodjač: Lucart
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: za ličnu higijenu
Fiberpack

Broj slojeva

2

Boja

Krem

Broj listova po komadu

190

Dužina rolne

155 m

Dozvoljen kontakt sa hranom

da

Podeli:

Povezani proizvodi

Automatski dozator ubrusa u rolni

17.520,00 rsd

14.600,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Dvoslojni ubrus u rolni od celuloze za Identity aparate sa

9.324,00 rsd

7.770,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT