Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Toaletni papir u rolni autocut Lucart Strong 900 ID

Na stanju
Šifra proizvoda: L812177S

Dvoslojni toaletni papir u rolni za Identity aparate sa automatskim doziranjem

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

8.784,00 rsd

7.320,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Mekani, dvoslojni toaletni papir u beloj boji, proizveden od 100% celuloze. Visokokvalitetni dvoslojni beli toaletni papir u rolni od celuloze za automatske sisteme.  Svi proizvodi Strong linije su proizvdeni od 100% celuloznih vlakana. Lucart Strong linija predstavlja odličan i ekonomičan izbor toaletnog papira za korišćenje u toaletima sa velikom frekvencijom.  Lucart Identity autocut sistem, odnosno automatsko doziranje papira je namenjen za prometnije toalete, gde je jednako važan izgled, praćenje potrošnje i kontrola troškova održavanja. U toaletima sa velikom frekvencijom ID sistem omogućuje doziranje toaletnog papira list po list i obezbeđuje higijenu zahvaljujući zatvorenom sistemu. Lucart Strong predstavlja rešenje koje obezbeđuje odlične rezultate i odličan kvalitet. Identity je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet. Zahvaljujući inovativnom rešenju koje ova linija nudi, korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.  Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala.  Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora. Identity sistem dozatora je dizajniran tako što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal.
  • Kompatibilnost – ovaj toaletni papir u rolni je kompatibilan sa automatskim dispenzerom iz linije Identity
  • Pouzdanost – dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost
  • Italijanski dizajn – prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor
Dužina rolne: 202 m, broj listića 900 listića po rolni. Pakovanje: 12 rolni / karton.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju. Cena je naznačena za transportno pakovanje od 12 rolni. Pregledajte naš široki izbor papirne galanterije za razne namene: za ugostiteljstvo, industriju, kancelarije, proizvodnju hrane i poslovne objekte.
Naziv proizvoda: Toaletni papir u rolni autocut Lucart Strong 900 ID
Šifra proizvoda: L812177S
Količina: 12 rolni po tranportnom pakovanju
Marka proizvoda: Lucart
Sirovinski sastav: Celuloza
Proizvodjač: Lucart
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: za ličnu higijenu

Broj slojeva

2

Boja

Krem

Broj listova po komadu

900 listića po rolni

Dužina rolne

202 m

Podeli:

Povezani proizvodi

Dozator za toaletni papir u listićima

15.600,00 rsd16.680,00 rsd

13.000,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Dvoslojni održivi toaletni papir u rolni za Identity aparate sa automatskim

9.000,00 rsd

7.500,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT