Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Sredstvo za čišćenje antistatičkih podova Savonit

Na stanju
Šifra proizvoda: G0520

Sredstvo za čišćenje osetljivih i antistatičkih podova na bazi sapuna

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

4.062,00 rsd

3.385,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Sredstvo za čišćenje antistatičkih podova na bazi sapuna. Održava podove, ostavlja antiklizni sloj, uklanja mrlje i fleke i daje podovima svilenkast izgled. Namenjen za održavanje prostorija sa antistatičkim efektom (kompijuterske i elekto prostorije). Koristi se za ručno i mašinsko čišćenje podova od prirodnog i veštačkog kamena, PVC-a, linoleum, guma i laminat. Posebno pogodan za tretirane i zaštićene podove.Savonit je našao primenu u svim prostorijama gde se koriste električni i optički uređaji kao što su informatičke kompanije, eketro sobe, industrija računara, čipova, elektro industrija i slično. Ekološki proizvod, ne zagađuje životnu sredinu. Koncentrat rastvora za čišćenje: 50-150ml na 10 litara vode pH vrednost 10. Pakovanje 10 litara.
Naziv proizvoda: Sredstvo za čišćenje antistatičkih podova Savonit
Šifra proizvoda: G0520
Količina: 10 litara
Uputstvo za doziranje:

50 – 100 ml / 10 lit vode za normalno zaprljane površine

Marka proizvoda: Hollu
Sirovinski sastav: Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju. Sastav: ≥5-15% nejonski surfaktanti, anjonski surfaktanti. Miris (LIMONEN, CITRAL), Konzervans (SODIUM PYRITHIONE, BENZISOTHIAZOLINONE).
Proizvodjač: Hollu
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: Za čišćenje antistatičkih podova
Doziranje: 50 – 100 ml / 10 lit vode za normalno zaprljane površine
Sadrži (R)-p-menta-1,8-dien. Može da izazove alergijsku reakciju. Sastav: ≥5-15% nejonski surfaktanti, anjonski surfaktanti. Miris (LIMONEN, CITRAL), Konzervans (SODIUM PYRITHIONE, BENZISOTHIAZOLINONE).

Zapremina

10 litara

Podeli:

Povezani proizvodi

Nema povezanih proizvoda

Slični Proizvodi

Nema povezanih proizvoda

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT