Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

Savijeni ubrus za ruke Lucart Econatural V2

Na stanju
Šifra proizvoda: L863044
Kategorija:

Savijeni, dvoslojni ubrus za ruke od Fiberpack-a

Besplatna poštarina

za porudžbine preko 7200 RSD

Brza Isporuka

Na teritoriji cele Srbije

Stručna podrška

prilikom poručivanja proizvoda

4.680,00 rsd

3.900,00 bez PDV-a

Detaljnije o Proizvodu

Lucart Econatural V2 savijeni, dvoslojni ubrus za ruke.  Jedan paket sadrži 190 listića ubrusa.  Ovaj papir predstavlja ekonomičan izbor za ugostiteljske objekte, ustanove i industrijske objekte.  Papir je napravljen od Fiberpack-a, koji je dobijen procesom reciklaže ambalaže kartonskih kutija za piće. Prirodna svetlo braon boja papira je boja celuloznih vlakana koja nisu beljena.
  • dimenzije listića: 21 x 21 cm
  • broj sloja: 2
  • boja: svetlo braon
  • pakovanje: 190 listića
  • transporna kutija: sadrži 20 pakovanja (3800 listova)
složivi ubrus za ruke Poseduje Eco Label sertifikat koji dokazuje da ovaj papir odgovara zahtevima u pogledu kvaliteta i poštovanja i očuvanja životne sredine.  Proizvod je ekonomičan i predstavlja ekološki svestan izbor. Eko label proizvodi od papira       Ecolabel predstavlja oznaku strogih ekoloških standarda koji su usvojeni u zemljama Evropske Unije za smanjeno zagađenje vode, smanjeno zagađenje vazduha, smanjenu emisiju gasova staklene bašte i nisku potrošnju energije.  Ova oznaka garantuje potrošačima odlične ekološke performanse i visok kvalitet proizvoda. Identity linija dozatora je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet.  Zahvaljujući inovativnom rešenju koje ova linija nudi, korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.  Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala.  Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora. Identity sistem dozatora je dizajniran tako, što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal kroz delimično providnu površinu dozatora. Prednosti Identity linije:
  • Kompatibilnost – Identity linija dozatora je kompatibilna sa linijom savijenih ubrusa Eco, Easy i Strong kao i sa linijom toaletnog papira Eco i Strong
  • Pouzdanost – dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost
  • Italijanski dizajn – prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor
Cena se odnosi na  transportno pakovanje ubrusa.  Transportno pakovanje sadrži 20 pakovanja ubrusa.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju. Pregledajte naš široki izbor papirne galanterije za razne namene: za ugostiteljstvo, industriju, kancelarije, proizvodnju hrane i poslovne objekte.
Naziv proizvoda: Savijeni ubrus za ruke Lucart Econatural V2
Šifra proizvoda: L863044
Količina: 20 paketa ubrusa po transportnoj kutiji
Marka proizvoda: Lucart
Sirovinski sastav: Fiberpack
Proizvodjač: Lucart
Zemlja porekla: EU
Uvezeno iz EU
Uvoznik: Master Clean Express doo
Namena: za ličnu higijenu
Fiberpack

Broj slojeva

2

Boja

Krem

Broj listova po komadu

190

Dimenzije u cm (ŠxD)

21 x 21 cm

Podeli:

Povezani proizvodi

Dozator za papir u rolni za objekte sa velikom frekvencijom

5.964,00 rsd6.060,00 rsd

4.970,00 bez PDV-a
Na stanju

Slični Proizvodi

Savijeni, dvoslojni ubrus za ruke u beloj boji

3.840,00 rsd

3.200,00 bez PDV-a
Na stanju
Savijeni, dvoslojni ubrus za ruke u beloj boji

4.680,00 rsd

3.900,00 bez PDV-a
Na stanju
Savijeni, dvoslojni ubrus za ruke u beloj boji

4.644,00 rsd

3.870,00 bez PDV-a
Na stanju
Visokokvalitetni papirni ubrus za od 100% celuloze

4.410,00 rsd

3.675,00 bez PDV-a
Na stanju

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Zašto Izabrati Nas?

4,680

Zadovoljnih klijenata

879

Proizvoda

10

Proizvođača

11

Članova tima

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT