Politika privatnosti

Posetom ili kupovinom putem e-commerce portala higijena.rs, prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Master Clean Express doo ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Master Clean Express doo.
Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Higijena.rs zadržavaju pravo promene podataka svih prikazanih podataka u svako vreme na bilo koj strani bez predhodne najave.
Higijena e-commerce portali pružaju mogućnost sledećih načina plaćanja: plaćanje online (Visa, Visa Electron, Master Card ili Maestro platnom (debitnom) karticama), uplatnicom, e-bankingom, pouzećem.
Maloletnici mogu koristiti Higijena e-commerce uz nadzor roditelja ili staratelja. Higijena e-commerce imaju pravo da ne objave komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja.
Higijena e-commerce nastoje da sve proizvode opišu što je tačnije moguće.
Higijena e-commerce ne garantuju da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.
Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na portalima možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili.
Higijena e-commerce ne garantuje da su svi proizvodi prikazani na sajtu dostupni za isporuku, u tom slučaju bićete u najkraćem roku obavešteni putem telefona i elektronske pošte.
Sve cene proizvoda navedene na sajtu bez uračunatog PDV-a. Cene su informativnog karaktera.
Zadržavamo pravo promene cena u svakom trenutku bez predhodne najave. Zadržavamo pravo otkazivanja porudzbine kupcu bez obrazloženja.
Higijena e-commerce portali rade od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan. Higijena e-commerce zadržava
pravo da mogu promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici u svakom trenutku i bez predhodne najave.
Politika privatnosti Higijena e-commerce se obavezuju se da će čuvati privatnost svih korisnika.
Prikupljanje podataka obavlja se jedino u funkciji poslovanja i informisanja korisnika. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju poštujući načelo zaštite privatnosti.