Autentikacija
Uporedi
Lista želja
0
Korpa
0
Vaša korpa je prazna.
Pozovite nas
+381 11 24 14 371
Higijena
Novo
Lucart Econatural 210I toaletni papir u listićima, 40/1
Lucart Econatural 210I toaletni papir u listićima, 40/1

Dvoslojni toalet papir u listićima.  Ekološki, meki, visokokvalitetni toaletni papir sa Ecolabel sertifikatom.

Dostupnost: Na stanju (88) Šifra: L811A74
kom:
5.760,00 RSD
Bez PDV-a 4.800,00 RSD
U korpu
Uporedi
Besplatna isporuka za porudžbine iznad
7.200 RSD
Kategorije: Toaletni papir, dozator za toaletni papir
Opis proizvoda

Toaletni papir je proizvod koji koristimo svakodnevno, iz tog razloga želimo najbolje, a Lucart dvoslojni, samosloživi toalet papir u listićima je za nas najbolji jer je mekan, ekonomičan i ima praktično pakovanje.   

Econatural je linija proizvedena od 100% Fiberpack materijala. Širok asortiman proizvoda koji kombinuju kvalitet i poštovanje prema životnoj sredini.
Svi proizvodi iz Econatural linije su sertifikovani Ecolabel certifikatom.  Pored toga, ovaj papir poseduje i FSC sertifikat i on je dermatološki testiran.

Pakovanje:

  • Transportno pakovanje sadrži 40 paketa složivog toaletnog papira u listićima (8400 lista)
  • Pakovanje sadrži 210 listića

Ecolabel je ekološka oznaka kvaliteta koja garantuje poštovanje strogih kriterijuma za zaštitu životne sredine na evropskom nivou: nisko zagađenje vode i vazduha, niske emisije gasova staklene bašte i nisku potrošnju električne energije.  Ova oznaka garantuje potrošačima odlične ekološke performanse i visok kvalitet proizvoda.

Širok asortiman proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe, uzimajući u obzir kvalitet i ekološku prihvatljivost. 

Identity je idealno rešenje za svako okruženje gde su higijena i kontrola troškova prioritet. Zahvaljujući inovativnom rešenju koje ova linija nudi, korisnik ostvaruje smanjenu potrošnju papira.  Vrhunska funkcionalnost dozatora kombinuje pouzdanost, laku i brzu dopunu papira i potrošnog materijala.  Dispenzeri su napravljeni od kvalitetne ABS plastike na kojoj ne ostaju otisci prstiju i stim je smanjeno vreme koje je potrebno za brisanje dozatora. 

dozatori i dispenzeri za složive ubruse i toaletni papir u listićima

Identity sistem dozatora je dizajniran tako što korisniku pruža mogućnost da bez otvaranja dispenzera ima uvid da li je potrebno dopuniti potrošni materijal. 

  • Kompatibilnost - Identity linija dozatora je kompatibilna sa linijom savijenih ubrusa Eco, Easy i Strong kao i sa linijom toaletnog papira Eco i Econatural
  • Pouzdanost - dozatori su otporni i garantuju izdržljivost i efikasnost
  • Italijanski dizajn - prepoznatljivi dizajn koji omogućuje korisniku da u svakom trenutku prati stanje potrošnog materijala, dok se izgled dozatora uklapa u svaki sanitarni prostor
  • Transportno pakovanje sadrži 40 pakovanja složivog toalet papira.  Zbog održavanja higijene proizvoda isporučujemo isključivo čitavo transportno pakovanje. Hvala na razumevanju.

Lucart Econatural linija predstavlja održivo rešenje za sve objekte gde je pored zaštite životne sredine, važno je korišćenje kvalitetnog i ekonomičnog papira za održavanje lične higijene.  Papir je proizveden od Fiberpack-a, koji je dobijen procesom reciklaže ambalaže kartonskih kutija za sokove. Prirodna svetlo braon boja papira je boja celuloznih vlakana koja nisu beljena.

Cena se odnosi na transportno pakovanje toalet papira, 40 / 1 u kutiji.

Pregledajte naš široki izbog papirne galanterije za razne namene: za ugostiteljstvo, industriju, kancelarije, proizvodnju hrane i poslovne objekte.  

Sirovinski sastav

100% Fiberpack

Specifikacija proizvoda
Šifra: L811A74
Boja: natural
Sastav: Fiberpack
Broj komada u transportnom pakovanju: 40
Veličina lista: 21 x 10 cm
Broj slojeva: 2
Proizvođač: Lucart
Zemlja porekla: Italija
Uvoznik: Master Clean Express doo
Marka proizvoda: Lucart
Povezani proizvodi
Slični proizvodi
Zadovoljnih klijenata
0
Zadovoljnih klijenata
Proizvoda
0
Proizvoda
Proizvođača
0
Proizvođača
Članova tima
0
Članova tima
Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo Lucart Premiere Products Purell Sprintus Hollu TTS Kleen-Tex Gojo
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.