Prijava

0
0,00 rsd
0
0,00 rsd

kako-odabrati-najbolji-usisivac-za-dubinsko-pranje

Kako Odabrati Najbolji Usisivač za Dubinsko Pranje?

Koliko god često usisavali svoj dom ili koliko god se redovno usisava poslovni prostor koji koristi veliki broj ljudi, prljavština i prašina se uvlače duboko u vlakna tepiha i tkanine nameštaja i ostaju tamo, što može dovesti do neugodnih mirisa i bakterijskih infekcija. Čak i ako se čini da su vaši tepisi i nameštaj čisti na površini, oni skrivaju prljavštinu i bakterije koje ne možete videti golim okom.

Zašto je važno dubinsko pranje nameštaja i tepiha?

Usisivači za dubinsko pranje nisu samo korisni u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, već su od velike koristi i u kućama, posebno ako imate kućne ljubimce ili malu decu. Ovi usisivači su veoma efikasni u uklanjanju alergena, bakterija, i ostalih nečistoća kao i neprijatnih mirisa, tako da možete biti sigurni da ćete imati čistu i zdravu okolinu.

Dubinsko pranje ima mnogo benefita ali kroz dugogodišnju praksu u održavanju higijene, shvatili smo da nedovoljan broj ljudi redovno dubinski čisti svoje tepihe, dušeke ili nameštaj.

Da li ste razmišljali nekad o tome da redovno čišćenje može da produži vek vašeg nameštaja i tepiha, čime ćete uštedeti novac na dugoročnom nivou?

cist-tepih

Koja je razlika između običnog usisivača i usisivača za dubinsko čišćenje?

Obični usisivači uglavnom koriste vakum da bi sakupili prljavštinu sa površine. Oni su dobri za svakodnevno čišćenje, ali kada je potrebno dubinsko čišćenje, oni neće biti dovoljni. Usisivači za dubinsko pranje, s druge strane, imaju posebnu funkciju koja omogućava čišćenje dubinski ukopanih prljavština i mrlja. Ovi usisivači koriste vodu i odgovarajuće sredstvo da bi uklonili nečistoće, a zatim ih usisavaju u poseban rezervoar.

Pored usisivača za dubinsko pranje, postoji još jedna vrsta usisivača koja može biti korisna u vašem domu ili poslovnom prostoru. To su usisivači za suvo usisavanje, kao što je Floory profesionalni vakumski usisivač za suvo usisavanje.

Usisivači za suvo usisavanje rade na sličan način kao obični usisivači, ali su mnogo moćniji i efikasniji u uklanjanju prljavštine i ostalih nečistoća. Oni koriste posebne filtere koji mogu da uhvate veće čestice, a neki usisivači maju i posebne filtere za mikročestice koje mogu biti korisne ako imate alergije ili astmu.

Floory usisivač je lak za upotrebu sa niskim nivoom buke koji efikasno sakuplja finu prašinu a kesa je platnena pa se lako prazi i priprema za narednu upotrebu!

Ovaj usisivač omiljen je među hotelijerima i ugostiteljima jer je proces čišćenja sa njima tih i jednostavan pa njegova upotreba ne uznemirava goste i zaposlene u objektima.

dubinsko-usisavanje-itisona

Ovo je Idealna kombinacija uređaja za ugostiteljstvo i hotelijerstvo!

Za sve industrije koje zahtevaju visok nivo higijene na dnevnom nivou, uvek savetujemo efikasno suvo usisavanje usisivačem kao što je Floory profesionalni vakumski usisivač ali i redovno dubinsko pranje mašinom kao što je SE 7 Mašina za ekstrakciju tepiha i mebliranog nameštaja o kojoj vam pišemo u nastavku bloga!

Kako izabrati najbolji usisivač za vaše potrebe

Kada birate usisivač za dubinsko pranje, postoje neke ključne faktore koje treba uzeti u obzir. Evo nekoliko važnih faktora koje treba razmotriti:

  • Veličina: Ako tražite usisivač za kućnu upotrebu, manji i lakši modeli će biti pogodniji za vas. Za industrijsku upotrebu, potrebni su vam veći i moćniji modeli koji mogu da rade duže vreme.
  • Snaga: Snaga usisivača je veoma važna jer će odrediti koliko dobro može da ukloni prljavštinu. Veća snaga znači bolje performanse!
  • Kapacitet rezervoara: Veći rezervoar znači manje pauza za praznjenje i punjenje. To može biti važno ako čistite veće prostorije ili ako koristite usisivač za industrijsku upotrebu. Dovoljno velik kapacitet rezervoara znači da ne morate često da se zaustavljate i da brže možete da obavite čišćenje!
  • Dodatni dodaci: Neki usisivači dolaze sa dodatnim nastavcima koji omogućavaju čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su uglovi ili stepenice. Ovi dodaci mogu biti korisni, posebno u hotelima, restorani i bioskopskim salama.
  • Materijal izrade: Bitno je odabrati visokokvalitetni proizvod, izrađen od čvrstog i izdržljivog materijala jer niko ne želi da uloži novac u nešto što nije dugotrajno i pouzdano.

SE-7 mašina za ekstrakciju tepiha i mebliranog nameštaja ima snažan motor koji obezbeđuje efikasno usisavanje prljavštine i vode iz tepiha i mebliranog nameštaja. Kapacitet rezervoara za vodu i prljavštinu je 6,5 litara, što je dovoljno za čišćenje većih površina bez potrebe za prekidima. Uz to, mašina dolazi sa pratećom opremom koja uključuje dugačku cev, specijalizovane četke i različite nastavke koji olakšavaju čišćenje teško dostupnih mesta. Ova mašina je dizajnirana tako da ispuni sve potrebe u procesu dubinskog pranja.

Kada se sve uzme u obzir, SE-7 mašina za ekstrakciju tepiha i mebliranog nameštaja je odličan izbor za sve koji žele da održe higijenu u svojim domovima ili poslovnim prostorima. Sa svojom snagom usisavanja, velikim kapacitetom rezervoara i pratećom opremom, ova mašina pruža efikasno i temeljno čišćenje, čineći vaše tepihe i meblirani nameštaj čistim i svežim.

dubinsko-ciscenje-namestaja

Napravite pametan izbor za Vaše zdravlje!

Da li znate da redovno dubinsko pranje vašeg tepiha i nameštaja može poboljšati kvalitet vazduha u vašem domu ili poslovnom prostoru, smanjiti alergije i bakterijske infekcije, a takođe i produžiti vek vašeg nameštaja i tepiha?

Jedna od ključnih karakteristika usisivača za dubinsko pranje je njihova sposobnost da usisaju vodu i deterdžent nakon pranja tepiha i nameštaja. Ovo je važno jer voda i deterdžent mogu ostaviti tragove i fleke ako se ne uklone temeljno. Usisavanje vode i deterdženta nakon dubinskog pranja pomaže u tome da se tepisi i nameštaj osuše brže, a takođe i sprečava moguće probleme sa vlagom i stvaranje neprijatnih mirisa.

Druga važna funkcija usisivača za dubinsko pranje je njihova sposobnost da dubinski usisaju prašinu, prljavštinu i grinje. Ova funkcija je posebno važna za ljude koji pate od alergija ili drugih respiratornih problema. Dubinsko pranje može ukloniti dubinsku prljavštinu i prašinu koja se sakuplja u tepisima i nameštaju, a to može značajno poboljšati kvalitet vazduha u vašem domu.

Odabir kvalitetnog usisivača za dubinsko pranje može biti težak zadatak, ali SE 7 mašina za ekstrakciju je jedan od najboljih modela koji se može naći na tržištu. Ova mašina će vam pomoći da brzo i efikasno očistite vaš nameštaj i tepihe, čime ćete uštedeti novac i poboljšati kvalitet vazduha vašeg doma ili drugog prostora.

Podeli Blog Post

Povezani Blog Postovi

Top-Lista-Najbolja-Sredstva-za-Ciscenje-Podova
06.10.2023.
Kvalitet života se povećava kada znamo da su prostori u kojima boravimo ne samo vizuelno čisti, već i dubinski očišćeni od nečistoća koje možda ne vidimo golim okom. Podovi, kao osnovna površina svake prostorije, neretko su najizloženiji raznim vrstama prljavštine i oštećenjima.
8 profesionalnih saveta za čišćenje kuće
13.09.2023.
U brzom i užurbanom svetu u kojem živimo, svi želimo da naš dom bude utočište mira, svežine i čistoće. Međutim, često se susrećemo s izazovom kako postići taj standard čistoće koji viđamo u luksuznim hotelima ili salonskim prostorima.

Prijavite se na naš newsletter

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim proizvodima u našoj ponudi, promocijama i akcijskim sniženjima, prijavite se na našu newsletter listu.

Hvala Vam što nas pratite!

Zastupnici smo renomiranih evropskih brendova koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme.

Minimalni iznos porudžbine za besplatnu dostavu je 7200 RSD sa PDV-om. Cene su podložne promenama. U našoj on line prodavnici kupovinu mogu obavljati pravna i fizička lica, plaćanjem pouzećem ili plaćanjem preko računa.

KONTAKT